måndag 19 maj 2014

En Artikel Från Peter U Larsson/ Maqaal ka socda Peter U Larsson!

Artikel!

Här nedan är en artikel från Peter U Larsson. Skaparen och författaren av sidorna  på ordklasser och många andra sidor.

Maqaal!
Maqaalkan hoos ku qoran waxaa soo saaray oo qoray Peter U Larsson. Peter waa qoraagii iyo soo saarihii bogga garaamarka (naxwaha) af iswidhishka ee ordklasser la dhaho iyo bogag kale oo badanba.

Svensk grammatik på ett enkelt och förståeligt sätt!
Peter U Larsson
Så här säger läsarna:
"Jag ville bara tacka dig för en ENORMT bra hemsida. Sällan har jag förstått så mycket utav vår svenska grammatik. Många bra exempel och förklaringar. Tack!"
"Hej, ett stort tack för denna fantastiska sida med den svenska grammatiken! Jag är mycket intresserad av svenska språket, men känner att jag har tappat bort mycket genom åren och här får jag nu ett bra tillfälle att fräscha upp allt jag glömt! På ett trevligt pedagogiskt och lätt-tillgängligt sätt. Ett otroligt bra stöd också när jag hjälper barnbarnen med läxorna i svenska. Massor av rosor till dig!"
Se dessa olika arbeten:
Svensk grammatik
Grunderna i svenska språket
Ordklasserna
Satsdelarna
Skiljetecknen
Grundläggande ord
Grammatik - testa dig!
Här har du chansen att repetera eller lära dig grunderna i det svenska språket. Mycket bra för barn också!
"Hej, jag måste få uttrycka min tacksamhet över denna fantastiska sida. Jag skulle hjälpa min 15-åriga dotter inför ett grammatikprov och insåg snart hur bristfälliga mina kunskaper är. Lite sökande på nätet gjorde att jag hamnade på din sida. Där fann vi allt vi behövde. Dessutom lärde jag mig en hel del som för mig varit oklart ända sedan skoltiden.
Ditt material torde vara underlag för böcker att användas i skolan. Jag efterlyser material som är utformat på ett sådant vis att man ens orkar ta sig igenom det. Ännu bättre är om man dessutom begriper vad det är man sitter och läser om. Du har lyckats med denna uppgift!
Tack från djupet av mitt hjärta. Bär med dig vetskapen att du gjort stor skillnad för min dotter och mig genom att dela med dig av dina kunskaper på detta fantastiska sätt. / Camilla & Amanda."
Är du intresserad av att skriva?
Du har nu chansen att publicera dig och få många läsare.
Välkommen att besöka dessa sidor!
Peter U Larsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar