torsdag 7 mars 2019

Barn, migration och integration i en utmanande tid

Lediga platser kvar!
Stockholm Universitet anordnar de 29 mars 2019 en konferens om barn , migration och integration i en utmanande tid. Om du vill delta kan du fortfarande anmäla dig länken längst ner så länge det finns kvar lediga platser:

"Projektet Barn, migration och integration (BMI) bjuder in till konferens den 29 mars 2019. Vid konferensen kommer projektets postdoktorer att delta och anordna sesssioner med paneler, samtal och föreläsningar.

Konferensen hålls i Aula Magnas högra hörsal. Se mer information i bifogad fil. Ett mer utförligt program kommer att presenteras senare. 

På konferensdagen presenteras också en antologi med samma titel som konferensen, där projektanslutna forskare har bidragit med kapitel.

Sista anmälningsdag var 1 mars men vi kan informera om att det fortfarande finns möjlighet att anmäla sig fram tills att vi behöver lämna slutligt besked om antal anmälda till vår fika- och lunchleverantör om en dryg vecka. Fortsätt därför tipsa era kollegor och vänner om konferensen och uppmana dem att anmäla sig så snart som möjligt. Anmälningsformuläret är fortfarande öppet:"

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd_J3yGB58f7U4uDq9fkRuVveXFqPpFMQJl1euOD5nY-89AwQ/viewform

Om du har frågor kontakta:

Hälsningar
Daniel
Dr. Daniel Hedlund
Postdoctoral Researcher
Project Coordinator
Department of Child and Youth Studies
Stockholm University
SE-106 09 Stockholm
Phone +46(0)-8-1207 6316.
<Barn, migration och integration i en utmanande tid.pdf>

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar